Diplomasını almak için geldiği okulunda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2009 17:15, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Sinan KABATEPE

ZONGULDAK- Balıkesir'in Gönen İlçesi'nden diplomasını almak için Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki Denizcilik Meslek Lisesi'ne gelen Anıl Mert Perçen (18), okul binasında aniden fenalaşarak yere yığıldı. Çevredekilerin kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştığı Perçen kurtarılamadı.

Edinilen bilgilere göre Balıkesir'in Gönen ilçesinden mezun olduğu Ereğli Denizcilik ve Meslek Lisesi'ne diplomasını almaya gelen 18 yaşındaki Anıl Mert Perçen, sabah saatlerinde okul binasındaki koridorda yürürken aniden fenalaştı. Bir anda yere yığılan talihsiz gence, okulda yatılı olarak kalan öğrenciler müdahale etti. Ne yapacaklarını bilmeyen öğrenciler daha sonra Perçen'i yerden kaldırmak istediler ancak ayaklarının üzerinde bile duramayan Perçen'i tekrar yere yatırdılar. Öğrenciler daha sonra okul öğretmenlerine durumu bildirdi. Öğretmenler tarafından olay yerine çağırılan 112 acil ambulans ekipleri yerde kımıldamadan yatan Perçen'in kalp atışlarını dinledi. Kalbinin atmadığının fark edilmesi üzerine sağlık görevlileri Perçen'e kalp masajı uyguladı. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Perçen mezun olduğu okulunda hayatını kaybetti.

18 yaşındaki Anıl Mert Perçen'in cansız bedeni 112 acil ambulans görevlileri tarafından Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Anıl Mert Perçen'in cenazesinin otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber