Emniyet Amirliği önündeki arbedede silah patladı, 1 yaralı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2009 12:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkkale'nin Karakeçili İlçesi Emniyet Amirliği önünde çıkan arbedede 1 kişi silahla yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde, Ahmet ve Mustafa Ö. kardeşlerin ilçe merkezindeki benzin istasyonuna gelen ve alkollü oldukları ileri sürülen Aytaç ile Şahin Avan, iddiaya göre araçlarına veresiye LPG doldurulmasını istedi.

?Borçlarının kabardığını? belirten Mustafa Ö. ise veresiye LPG veremeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Aytaç ve Şahin Avan ile istasyon sahibi Mustafa Ö. arasında tartışma başladı.

Büyüyen tartışmada Mustafa Ö'nün ittiği Aytaç Avan yere düşerek başından yaralandı. Ardından akrabalarını toplayarak İlçe Emniyet Amirliği'ne başvuran Aytaç ve Şahin Avan'ın şikayeti üzerine işletme sahibi kardeşler, polis tarafından gözaltına alındı. İlçe Emniyet Amirliği'nin girişinde, bekleyen 7-8 kişilik grup, polisin binaya getirdiği Ahmet ve Mustafa Ö. kardeşlere saldırmak istedi.

Olayın arbedeye dönüşmesi üzerine merkezde görevli polis memuru İ.K, tabancasıyla havaya uyarı ateşi açarak kalabalığın dağılmasını sağlamaya çalıştı.

Arbede sırasında zanlılardan Ahmet Ö. ayağından silahla yaralandı. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Ö'nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Havaya uyarı ateşi açan polis memurunun açığa alındığı ve olayın çok yönlü soruşturulduğu kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber