Doktor ve eşine biber gazıyla saldırı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 27 Mayıs 2009 14:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'nın Alanya İlçesi´nde eşiyle birlikte tatile gelen 61 yaşındaki doktor Yula Bila ile eşi 56 yaşındaki Esma Bila, şehir magandaları tarafından önce yüzüne biber gazı sıkılarak ardından da otomobille sürüklenerek gasp edilmeye çalışıldı.

Kars'ta özel bir poliklinikte çalışan pratisyen doktor Yula Bila, eşi Esma Bila ile birlikte Alanya´ya tatile geldi. Bila ailesi, dün akşam saatlerinde Oba Beldesi Cumhuriyet Mahallesi'nde kaldıkları otelden çıkarak plaja gitti. Bir süre denize giren doktor ve eşi tekrar otele dönmek için D-400 karayolundan karşıya geçmek istedi. Bu sırada içerisinde bir grup gencin bulunduğu bir otomobil yanına yaklaştıkları çiftin yüzüne biber gazı sıktı. Gazın etkisiyle acı çekmeye başlayan Yula Bila, otomobille yanına yaklaşan şahısların üzerine yürüdü ve otomobile tutundu. Bu sırada otomobil şoförü aniden gaza basınca doktor da otomobille birlikte sürüklenmeye başladı. Bu arada da otomobildekiler Bila´nın elindeki çantayı almaya çalıştı. Bir süre yolda sürüklendikten sonra yola savrulan Yula Bila, çevredekiler tarafından kaldırıma çıkarıldı ve polise haber verildi.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Bila, olay yerine gelen polis ve sağlık ekibi tarafından sakinleştirildi. Polis, şehir magandalarının yakalanması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber