Adliyede hakimin çantasını çaldılar

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 05 Haziran 2009 11:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİR'deki Karşıyaka Adliyesi'nde görevli hakim M.A.'nın içinde bir miktar para, banka kartları ve kişisel eşyaları bulunan çantası, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. Hakimin hırsız kurbanı olması üzerine alarma geçen polis, geniş çaplı soruşturma başlattı, adliye içindeki denetimlerini arttırdı.

Yaklaşık iki yıldır, Karşıyaka Birinci Ağır Ceza Mahkemesi Üye Hakimi olarak görev yapan 38 yaşındaki M.A., geçen pazartesi günü, duruşmaları nedeniyle adliyeye geldi. İçerisinde, bir miktar para, banka kartları ve kişişel eşyaları bulunan çantasını masasının üzerine bırakan M.A., bir süreliğine odasından ayrıldı. Geri döndüğünde çantasını bıraktığı yerde bulamayan M.A., tüm aramalarına rağmen sonuç alamayınca çalındığını farkedip, durumu polise bildirdi. Olayın adliyede yaşanması üzerine alarma geçen polis, odada parmak izi çalışması yaptı, denetimlerini arttırdı.

Adliye binası girişindeki ve dışındaki güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye alan polis, hırsızlığı gerçekleştiren kişi veya kişileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Hakim M.A., kentte, polis memuru O.E.A.'nın cipiyle ?dur' ihtarına uymayınca açtığı ateş sonucu yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Baran Tursun'la ilgili davanın heyetinde görev almıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber