Adaletin bu mu hakim amca

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 07 Haziran 2009 08:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da babası hakim olan bir çocukla parkta kavga eden 5 yaşındaki Hümeyra ile annesinin emniyete götürülerek 4 saat bekletildiği iddia edildi

Diyarbakır'da kavgaya karışan çocuğu için okul basan uzman çavuş ve Eskişehir'de aynı nedenle bir öğrencinin kafasını klozete sokan polis babanın ardından bir benzer olay da önceki akşam İstanbul'da yaşandı. Başakşehir 2. Etap lojmanlarında yaşayan hakim E.D'nin, parkta oğlu Oğuz'la kavga eden 5 yaşındaki Hümeyra ve annesi Ayten E'yi gözaltına aldırdığı iddia edildi. Karakolda 4 saat tutulduğunu söyleyen anne ?Oğlu parkta taş atınca uyardım. Sonra annesi geldi, tartışmaya başladık. Hakim bey de balkondan bekçi kulübesindeki polise ?Tutuklayın bunları' diye talimat verdi' dedi.

POLİSLER ?HAKİMİN TALİMATI' DEDİ

Ayten E. ?Daha sonra gelen ekip ?Hakimin talimatı' diyerek bizi karakola götürdü. 4 saat ifade için bekledik. Bir süre sonra hakimin eşi geldi, çocuğunu dövdüğümü iddia etti' diye konuştu. Hümeyra'nın babası Cuma E. de kızının psikolojisinin bozulduğunu belirtti. İddialar üzerine konuşmak istediğimiz Küçükçekmece Adliyesi hakimi E.D'ye ulaşamazken, eşi de görüşme talebimizi kabul etmediğini bildirdi.

MUSTAFA MEYDAN İSTANBUL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber