Ergenekon'da 98. duruşma...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2009 10:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

''Ergenekon'' davasının 98. duruşması başladı.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ndeki salonda görülen davanın duruşmasına, Ergün Poyraz, Kemal Şahin, Hüseyin Görüm, Erkut Ersoy, Hayrettin Ertekin, Ümit Sayın, Emin Gürses, Murat Çağlar, Erol Ölmez, Aydın Yüksek, Fikret Emek, Oktay Yıldırım ve Adnan Akfırat dışındaki tutuklu 18 sanık katıldı.

Duruşma, tutuksuz yargılana sanıklardan Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu'nun avukatı Metin Çetinbaş'ın savunma yapmasıyla devam ediyor.


Zona olan Alemdaroğlu Ergenekon duruşmasına katılmadı

CİHAN - Ergenekon davasının tutuksuz sanıklarından İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Kemal Alemdaroğlu'nun Zona Hastalığı'na yakalandığı için duruşmalara katılmadığı öğrenildi. Alemdaroğlu'nun, tedavi için bir hafta rapor aldığı bildirildi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşması başladı. Duruşmada savunmasını verecek olan İstanbul Üniversitesi eski Rektörlerinden Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu katılmazken yerine Avukatı Metin Çetinbaş hazır bulundu. Duruşmalara katılmayan Alemdaroğlu'nun Zona adı verilen hastalığa yakalandığı ve tedavi için bir hafta rapor aldığı öğrenildi.

Duruşma Alemadaroğlu'nun avukatı Metin Çetinbaş'ın savunması ile devam ederken, sanık avukatlardan sadece İşçi Partili yöneticilerin avukatlarının hazır bulunduğu gözlendi. Tutuksuz sanıklardan duruşmaya katılım olmazken, aralarında Oktay Yıldırım, Sedat Peker ve Semih Tufan Gülaltay'ın da bulunduğu 15 tutuklu sanık ise mazeret belirterek duruşmaya katılmadı.

Duruşma Çetinbaş'ın savunması ile devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber