Güvenlik görevlisiydi, banka müdürü oldu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 17 Haziran 2009 13:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÇORUM'da 18 yıl önce Şekerbank'ta güvenlik görevlisi olarak işe başlayan Fikri Eymirli, aynı bankaya müdür olarak döndü. Eymirli, ?Güvenlik görevlisi olarak iş hayatına başladığım yerde müdür olarak görev yapmak benim için onur verici? dedi.

Şekerbank Çorum Şube Müdürlüğü'nde 18 yıl önce güvenlik görevlisi olarak işe başlayan evli iki çocuk babası 41 yaşındaki Fikri Eymirli, ilk iş yerine müdür olarak atandı. Fikret Eymirli, ?1991 yılında Şekerbank Çorum Şubesi'nde güvenlik görevlisi olarak işe başladım. 1995 yılında yine güvenlik görevlisi olarak Şekerbank Merzifon Şebe'sine görevlendirildim. Burada bankanın hizmet içi eğitimlerine katılarak, Merzifon Şubesi'nde memurluk, şef yardımcısı ve şef olarak görevlerde bulundum. Bu arada Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü'nü bitirdikten sonra 2006 yılında Merzifon Şubesi'ne müdür olarak atandım. Ve üç yıl sonra iş hayatıma başladığım Çorum Şubesi'ne müdür olarak geri döndüm? dedi.

OKUMAYI HİÇ BIRAKMADIM

Hedeflerine ulaşmak için okumayı hiç bırakmadığını söyleyen Eymirli, ?Hayat bir mücadeledir. Ben bu mücadeleyi hiç bırakmadım. Sürekli okudum ve eğitim aldım. Güvenlik görevlisi olarak başladım, memur olarak devam ettim ve yıllar sonra güvenlik görevlisi olduğum bankaya müdür oldum. Gurur verici bir olay? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber