Turkcell'den EvTurkcell servisinde indirim

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2009 16:04, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Turkcell, müşterilerinin ?EvTurkcell? servisinin yeni indirimli paketleri ile tüm sabit hatlarla uygun fiyata konuşabileceğini bildirdi.

Turkcell'den yapılan açıklamada, faturalı hat sahibi Turkcell'lilerin, mevcut tarifelerini değiştirmeden tüm vergiler dahil aylık 6 liraya, hazır kartlıların ise aylık 35 kontöre, evden yurt içi tüm sabit hatlarla 400 dakika konuşabileceği belirtildi.

Açıklamada, paketi aşan faturalı hat sahiplerinin dakikası 6 kuruş, hazır kart sahiplerinin ise dakikası 1 kontör ile ücretlendirileceği ifade edildi. Geçen yıl EvTurkcell abonesi olan faturalı hatlara, EvTurkcell servis yenilenme tarihinde otomatik olarak hediye 400 dakikaların yükleneceği belirtilen açıklamada, EvTurkcell'li Hazır Kartlı hatların ise ?EVDE CEP? yazıp ?8058?e kısa mesaj göndererek EvTurkcell paketlerinden faydalanabileceği bildirildi. Turkcell müşterilerinin, cep telefonlarından ?8008?i arayıp bu hizmeti kullanmak istedikleri yeri cep telefonlarına tanımlatmalarının ardından Turkcell'in o bölgeyi ev alanı olarak belirleyerek, bu tanımlanan cep telefonundan sabit hatlara doğru yapılacak görüşmeleri indirimli hale getirdiği belirtilen açıklamada, hem faturalı hem Turkcell Hazır Kart kullanan bireysel müşterilerin yararlanabileceği EvTurkcell servisine, bugüne kadar 1,5 milyon kişinin üye olduğu hatırlatıldı.

Mevcut abonelere ek olarak, EvTurkcell'den servise kaydolacak ilk 1 milyon kişinin daha faydalanabileceğine işaret edilen açıklamada, kampanyanın 31 Aralık tarihine kadar süreceği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber