Yeni İstanbul Emniyet Müdürü, İzmir'e veda etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2009 15:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir Emniyet Müdürlüğünden İstanbul Emniyet Müdürlüğüne atanan Hüseyin Çapkın, yeni görev yerine törenle uğurlandı.

İzmir Polisevinde düzenlenen uğurlama törenine Çapkın'ın eşi Nurten, kızı Zehra, İzmir Emniyet Müdürlüğü personeli, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Çapkın'ın Tire ilçesindeki köyünden akraba ve hemşehrileri katıldı.

Çapkın, memurların göçmen kuşa benzediğini, 3 yıl boyunca doğduğu kent olan İzmir'de keyifle görev yaptığını belirtti.

İzmir'de yakalanan başarıda polisin çalışmasının yanı sıra vatandaş ve basının desteğinin etkili olduğunu söyleyen Çapkın, ?İzmir'de asayiş önemli bir noktaya geldiyse bu üç ayaklı projenin bir ürünüdür. Şimdi dünya metropolüne gidiyoruz. İstanbul dünya metropolleri arasında en huzurlu şehirlerden biri. Vatandaş, basın, polis hep birlikte, var olan bayrağı bir adım öteye götürmek için gayret içerisinde olacağız? dedi.

Çapkın, kendisini uğurlamaya gelen kalabalıktan etkilendiğini belirterek, herkese teşekkür etti.

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Çapkın'a şilt verdi, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş da ?Türkiye'nin gözü sizin üzerinizde. Nazar değmesin? diyerek Çapkın'a nazarlıklı cam eşya hediye etti. Bir vatandaş da İzmir'i huzurlu bir kent haline getirdiğini belirterek, Çapkın'a çiçek verdi.

Çapkın, daha sonra, kendisiyle vedalaşmak isteyenlerin oluşturduğu uzun kuyrukta bulunanlarla tek tek tokalaşıp ?çiçek yağmuru? altında otomobiline binerek Adnan Menderes Havalimanına hareket etti.

Bu arada polis telsizinden de Hüseyin Çapkın'ın personele veda mesajı okundu. Çapkın, mesajında, 3 yıllık görev süresi boyunca fedakarca çalışan tüm polis teşkilatına teşekkür ettiğini belirtti.

Hüseyin Çapkın, saat 14.55 uçağıyla İstanbul'a hareket etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber