TTNET, indirilebilir oyun uygulaması başlattı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2009 16:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

TTNET, indirilebilir oyun oynama uygulamasını Türkçe arayüzle TTNET OYUN portalında başlattı.

TTNET'ten yapılan açıklamada, 7'den 70'e her yaş grubuna hitap eden oyun portalını yenileyen TTNET'in, müşterilerine yasal olarak indirilebilir oyun oynama hizmeti verdiği, Türkçe arayüzle sunulan hizmet sayesinde TTNET müşterilerinin zaman kısıtlaması olmadan oyunların tam sürümlerini sınırsızca oynayabilecekleri belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

''Oyun portalının yenilenmesine paralel olarak tanışma kampanyası düzenleyen TTNET, müşterilerine oyun oynamayı daha keyifli hale getiriyor. 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında; TTNET OYUN portalına üye olanlar bir üst pakete ücretsiz sahip olabiliyor. Bu doğrultuda; Standart Paket sahipleri Gold Paket, Gold Paket sahipleri Platinum Paket üyeliklerinden ücretsiz faydalanabiliyor. Kampanya bitiminden sonra ise TTNET müşterileri, aylık 9,90 TL ödeyerek Platinum Paket sahibi olurken, Standart Paket haklarına sahip olanlar aylık 3 TL ödeyerek Gold Paket;e geçebiliyor.''

TTNET müşterileri oyunlara TTNET OYUN portalına üye olarak ulaşabiliyor. Mevcut TTNET MÜZİK veya TTNET VİDEO portalı üyesi olanlar ise aynı kullanıcı adı şifre ile TTNET OYUN'a giriş yapabiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber