Adalet Bakanlığı, 'Adli Tıp'ta pis masa' haberi üzerine soruşturma başlattı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2009 21:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara- Adalet Bakanlığı, Münevver Karabulut cinayetinde ikinci bir kişinin varlığı iddialarının gündeme gelmesine neden olan sperm lekesinin, Karabulut'un otopsisinin yapıldığı masada otopsi yapılan bir erkeğe ait olduğu haberleri üzerine soruşturma başlattı.

Adalet Bakanlığı, bazı basın yayın organlarında Münevver Karabulut cinayetinde bir başka erkek şahıs olduğu iddialarının gündeme geldiği sperm lekesiyle ilgili 'Adli Tıpta Pis Masa Skandalı' başlıklı haberlerdeki iddialar üzerine inceleme başlatıldığını açıkladı. Adalet Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Haberlerde yer alan iddialarla ilgili olarak inceleme başlatılmıştır. Yapılan inceleme sonucunda olayla ilgili herhangi bir ihmal ve kusur tespit edilmesi halinde sorumlular hakkında idari ve cezai yönden gerekli işlemler yapılacaktır." bilgisine yer verildi.

Karabulut cinayetinde ikinci bir erkeğin var olduğu iddialarını gündeme getiren gelişmeyle ilgili haberde, Karabulut'un elbisesindeki lekenin aynı masada daha önce otopsisi yapılan bir erkeğe ait olduğu iddia edilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber