İlköğretim okulunda seks tuzağı

Haber Giriş : 05 Ocak 2005 16:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadıköy'de, para verme vadiyle kandırdıkları ilköğretim okulu öğrencilerine zorla bira ve sigara içirerek kendilerine tecavüze zorlayan, bir müzisyen ve tiyatro oyuncusunun da aralarında bulunduğu 3 kişi, Kadıköy Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen zanlılardan 2'si çıkarıldıkları adliyede serbest bırakılıp, 1 kişi tutuklanırken, yaşları 15 ile 17 arasında değişen 5 liseli kız, seks tuzağına düşmekten son anda kurtuldu.

İstanbul'da fuhuş olayları son dönemlerde artarken, ilköğretim okulları ve liseler, çetelerin hedefi haline geldi. İlköğretim okulu öğrencilerine Kadıköy Rıhtım Caddesi, Recaizade Sokak Burak Apartmanı 16/13'deki ikametlerinde tacizde bulunulduğu ihbarına alan Kadıköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olay yerine düzenledikleri baskında, "Koray" takma adlı müzisyen olduğunu söyleyen Kadri Tulay (55), "Yaşar" takma adlı Abdurrahim Demirsel (57) ve ünlü bir sanat merkezinde oyunculuk yaptığını iddia eden "Çağdaş" takma adlı Murat Taşar'ı (29) yakalayarak gözaltına aldı.

ÖĞRENCİNİN İFADESİ SAPIKLARI ELE VERDİ

Olay, 14 yaşındaki Osmangazi İlköğretim Okulu öğrencisi S.K.'nın durumu okul müdürüne anlatması üzerine ortaya çıktı. Okul müdürüne giden S.K., verdiği adreste ilköğretim okulunda okuyan erkek öğrencilere, adı geçen 3 şahsın bira ve sigara içirdiğini, cinsel tacizde bulunduklarını ve kendilerine tecavüze zorladıklarını söyledi. Müdürün olayı hemen polise bildirmesi üzerine hareke geçen Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, düzenledikleri operasyonda 3 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Kadri Tulay, Abdurrahim Demirsel ve Murat Taşar, karakolda ifadelerinin alınmasının ardından Kadıköy Adliyesi'ne sevk edildi. Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen şahıslardan Kadri Tulay tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 kişi serbest bırakıldı.

Özdemiroglu İlköğretim Okulu, İsa Sungur İlköğretim Okulu ve Osmangazi İlköğretim Okulu'ndaki toplam 7 erkek öğrencinin, aynı şahıslar tarafından kandırıldığı, içki içirilerek cinsel birlikteliğe zorlandığı tespit edildi.

Olayın ortaya çıkmasını sağlayan S.K, "Erkek öğrencileri evlerine götürüyorlardı. Bira ve sigara içiriyorlardı. Arkadaşları geliyordu, onlarla yatıp kalkıyorlardı. Yatağa girip birlikte yatıyorlardı. Cinsel birliktelikleri oluyordu. Bu olayı müdüre haber verdik. Müdür gerekeni yaptı. Arkadaşlarıma sesleniyorum. Böyle yerlere gitmeyin, psikolojiniz bozulur. Biz mahallede top oynardık. 'Koray' adlı şahıs bizi evine çağırırdı. İğrenç bir tipi vardı" dedi.

LİSELİ KIZLARI İŞADAMLARINA PAZARLAYACAKLARDI

Öte yandan, İstanbul'da, tatlı vaatlerle kandırıldıktan sonra fuhuş batağına sürüklenen 5 lise öğrencisi kız, polisin düzenlediği bir operasyonla kurtarıldı. Olayla ilgili, yılbaşı gecesi kız öğrencileri işadamlarını pazarlamaya hazırlanan aralarında bir mahalle muhtarının da bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelinde çeşitli liselerde okuyan liseli kız öğrencileri tatlı vaatlerle kandırıldıktan sonra fuhuş batağına sürükleyen çeteye yönelik baskın düzenlendi. Baskın sırasında aralarında bir mahalle muhtarının da bulunduğu 3 kişi gözaltına alınırken, 5 lise öğrencisi kız ise, yılbaşında işadamlarına pazarlanmak üzereyken son anda kurtarıldı.

Gözaltına alınan zanlılar, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği'ne sevk edildi. İsimleri açıklanmayan 5 liseli kız ise sorgularının ardından ailelerine teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber