Karne notunu değiştirmek için okula giren öğrenci yakalandı

Haber Giriş : 06 Ocak 2005 16:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yarı yıl tatili öncesi karne notlarını değiştirmek için ameliyat eldiveni takarak okuluna hırsız gibi giren bir öğrenci, vatandaşların durumu fark etmesi üzerine polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Manisa merkezde dün akşam saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Hasan Türek Lisesi'ne bir şahsın gizlice girdiği ihbarı üzerine okula giden Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, çevreyi kontrol altına aldı. İçeride olduğu tahmin edilen şahsa kaçacak bir yer bırakmayan polis, daha sonra okulun kapılarının kapalı olması nedeniyle okul müdürü Mehmet Yiğitkanlı'yı okula çağırdı. Okulun kapılarını açarak içeriye giren polis, binanın çatı katında saklanan şahsı yakaladı. Şahsın aynı okulun 2. sınıfında okuyan İ.E. (İsmet Ertekin-16) olduğu anlaşıldı. Parmak izi bırakmamak için ellerinde ameliyat eldiveni olduğu görülen İ.E. gözaltına alınarak Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

İ.E.'nin, yanında iki arkadaşıyla okula geldiği ancak okula tek başına girdiği, amacının ise karne notlarını değiştirmek olduğu belirtildi. Okuldan herhangi bir eşya çalmadığı tespit edilen İ.E'nin herhangi bir sabıkasının bulunmadığı, okul idaresinin de şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldığı öğrenildi.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber