Erdoğan, Deniz Baykal'a yaşını hatırlattı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2009 05:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erdoğan, özellikle Baykal'ın, ?Türkiye'de askeri vesayet değil, Tayyip Erdoğan vesayeti var? sözlerine tepki gösterdi ve Deniz Baykal'ın yaşını hatırlattı. Medyaya, ?Herkes haddini bilecek? diye seslenen Başbakan Erdoğan, ?AKP, manevi değerleri yüceltmeye devam edecek. Muhafazakârlığını aileye endekslemiş bir partiyiz? dedi

?Bazı dostlar, ?Şu Baykal ile ilgili Sayın Başbakanım konuşma' diyorlar. Fakat, bazı şeyler de oluyor ki konuşmadan olmuyor? ifadesini kullanan Erdoğan, şunları kaydetti:

?Seçimler öncesinde muhalefet partilerine çağrılarda bulundum. ?Eğer partim bu seçimde birinci olmazsa, genel başkanlıktan çekileceğim, siz de çekilecek misiniz?' diye sordum. Cevap alamadım. Bu mu vesayet?

?2011 seçimlerinde son kez milletvekili adayı olacağım, yerimi daha sonra inşallah yeni arkadaşlara bırakacağım' dedim. Bu mu vesayet?

Sayın Baykal, hadi Bahçeli sen de açıkla. Yahu, yıllar yılı bu ülkede milletvekilliği yaptınız, doymadınız mı? Sizden başka milletvekilliği yapacak kimse yok mu??

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: ?55 yaşındayım, söylüyorum. 70 yaşına geldin, hâlâ söylemiyorsun, hadi söyle. Bak, açıkça söylüyorum.

Seçimle, istişare ile temayül yoklamalarıyla, aday listelerimizi oluşturduk. Bu mu vesayet? Hiçbir kurum üzerinde baskımız olmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber