Okul müdürü tabancayla çatıya çıktı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 07 Ağustos 2009 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'un Aziziye İlçesi'ne bağlı Toprakkale Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Tuncay Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü ile tartışınca tabancasını alarak çatıya çıktı. Sağa sola ateş eden Doğan, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak'ın gelmesiyle eylemine son verdi.

Olay 5 Ağustos'ta Toprakkale Köyünde meydana geldi. Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Özarslan ile tartışan Toprakkale Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Tuncay Doğan, bulundurma ruhsatlı tabancasını alarak okulun çatısına çıktı. Sağa- sola ateş eden Tuncay Doğan'ı köyde bulunan yakınları ve jandarma inmesi için ikna edemedi. Jandarma çevrede önlem aldı ve durum Erzurum Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak'a bildirildi.

Olayı öğrenen Fevzi Budak, 63 kilometre uzaklıktaki Toprakkale'ye gitti. Fevzi Budak'ı gören Tuncay Doğan, ?Müdürüm buraya kadar geldiniz, zahmet ettiniz. Siz bizim büyüğümüz ve örneğimizsiniz. Elrenizden öperim. Madem ki siz geldiniz, ben de çatıdan iniyorum? diyerek aşağıya indi.

Doğan, Milli Eğitim Müdürü Budak'a sorunlarını anlattıktan sonra güvenlik güçlerine teslim oldu.

2 yı önce çocuğunu trafik kazasında kaybettiği belirtilen Doğan, Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber