Profesöre yönelik saldırının failleri belirlendi

Haber Giriş : 09 Ocak 2005 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir, Trabzon'da önceki gün ve dün akşam gerçekleşen ve biri çocuk 3 kişinin ölümü ile sonuçlanan silahlı saldırıların faillerinin belirlendiğini ve yakalanmaları için operasyonlara başlandığını söyledi.

Konuyla ilgili olarak valiliğe gelişinde bir açıklama yapan Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir, önceki gün ve dün akşam gerçekleşen saldırıları nefretle karşıladığını kaydederek, "Güvenlik güçlerimiz konunun üzerinde hassasiyetle duruyor. Katiller belirlendi. Kimlikleri de tespit edilmiş durumda. Bunların ikisi de akraba. Yakalanmaları için operasyonlara başlandı. Bu kişiler en kısa sürede yakalanacaktır. Ancak şu aşamada herhangi bir gözaltı olayı mevcut değil" dedi.

Her iki olay arasında bir bağlantının olup olmadığıyla ilgili soru üzerine Vali Yavuzdemir, "Deliller, bulgular iki olayın arasında bir bağlantının olduğu yönünde gelişiyor. Ancak durum şahıslar yakalandığında netlik kazanacak" derken, şuana kadar elde edilen bulguların iki olayın da aynı kişiler tarafından işlenmiş olduğunu gösterdiğini kaydetti. Vali Yavuzdemir, cinayetlerde herhangi bir hedef saptırmanın olduğunu düşünmediğini sözlerine ekledi.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber