Memur sevgilisini kandırmak için doktor yalanı...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2009 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnternetten tanıştığı kişiye ?doktor' olduğunu söyleyen genç kadın, atamasının yapıldığını söylediği sağlık ocağında görevlilerin şüphelenmesi üzerine polisce gözaltına alındı.

Dün Kuluncak Sağlık Ocağı'nda doktor olduğunu iddia ederek müracaatta bulunan bir kadının olduğu yönünde polise ihbar geldi. İhbar üzerine sağlık ocağına giden polis ekipleri, kendisini ?Eda Karataş Küçük', olarak tanıtan ve buraya atamasının yapıldığını söyleyen kadını gözaltına aldı. Kuluncak Emniyet Amirliği'ne götürülerek ifadesi alınan genç kadın, adliyeye sevk edildi.

Genç kadın, polise verdiği ilk ifadesinde, adının N.Y. olduğunu, İstanbul'da yaşadığını ve yaklaşık bir yıl önce internetten Kuluncak'ta devlet memuru olarak görev yapan bir kişiyle tanıştığını söyledi. Bu kişiye kendisini ?doktor' olarak tanıttığını ifade eden N.Y, şu ana kadar Kuluncak'a iki kez geldiğini anlattı.

Genç kadın, sevgilisinden ayrılmak istemediği için ?doktor olduğu yalanını' devam ettirdiğini ve Kuluncak'a atamasının yapıldığını söylediğini kaydetti.

Genç kadın ?Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunuyum. Atamam buraya yapıldı? diyerek müracaatta bulunduğu sağlık ocağındaki görevli doktorun şüphelenmesi üzerine yakalandı. 30 yaşındaki kadının iki çocuk annesi olduğu ve eşinden boşandığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber