İşsiz kalan gay hakemi CHP'li belediye işe aldı

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 12 Ağustos 2009 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Futbol sahalarında ekmek bulamayan gay hakeme, tüm kapılar kapandı O da CHP'li Mehmet Sevigen'i aradı ve Ataşehir Belediyesi'nde işe alındı

Erkek sporu sayılan futbolun yüz çevirdiği gay hakeme, siyaset kucak açtı! Türkiye'de en cesur kimliklerden birisi olarak dikkat çeken ve "gay olduğu için kendisine futbol sahalarında hakemlik yaptırılmadığını" iddia eden Halil İbrahim Dinçdağ, Merkez Hakem Kurulu'ndan veto yedikten sonra, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'i aradı. "Deşifre oldum, kimse iş vermiyor. Ne olur yardım edin" diyen gay hakemin bu çığlığı yanıtsız kalmadı!

HALKLA İLİŞKİLER UZMANI

Milletvekili Sevigen, hemen kendi partisinden olan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi aradı. Durumu anlatıp Dinçdağ'a yardımcı olup olamayacağını sordu. Sevigen'den gelen bu rica da elbette yerine getirildi. Ataşehir Belediyesi yetkilileri Dinçdağ'ı arayarak, iş görüşmesine çağırdı. Kısa süre sonra da Türkiye'nin gay hakem olarak tanıdığı Dinçdağ, belediyenin Halkla İlişkiler Bölümü'nde göreve başladı. Dinçdağ, "Bana sahip çıkan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber