Haftasonu hava nasıl olacak?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Ağustos 2009 16:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinde (Trabzon, Rize, Hopa, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç ve batı bölgelerimizde 2 ila 4 derece artacak, kuzeydoğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu bölgelerimiz ile Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA : Az bulutlu ve açık, zamanla Trakya kesimi parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar; bölge genelinde kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak esecek.

EGE : Az bulutlu ve açık. Rüzgar; Kıyı Ege'de kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak esecek.

AKDENİZ : Az bulutlu ve açık geçecek

İÇ ANADOLU : Az bulutlu ve açık geçecek.

BATI KARADENİZ : Az bulutlu ve açık geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ : Doğusu çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Hopa ile zamanla Artvin çevreleri aralıklı sağanak yağışlı, diğer kesimleri parçalı ve az bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU : Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve doğusu parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU : Az bulutlu ve açık geçecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber