Lise öğrencisi babasını bıçakladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2009 14:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde bir lise öğrencisi, sürekli alkol alarak, kendisi ve annesine şiddet uyguladığını iddia ettiği babasını bıçakladı. Yaralanan baba hastaneye kaldırılırken 15 yaşındaki oğlu, polis tarafından gözaltına alındı. Zanlı ve annesinin 10 gün önce, alkol alarak kendilerine şiddet uyguladığı gerekçesiyle demirci ustası babayı polise şikayet ettikleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Esentepe Mahallesi Özen Sokak'ta ikamet eden Mehmet A. (42), dün gece alkol aldıktan sonra geç saatlerde eve geldi. Bugün sabah saatlerinde uyanan Mehmet A, kahvaltı hazırlığındaki eşi Aysel A. ve lise öğrencisi oğlu Cihan A. (15) ile tartışmaya başladı. Sürekli alkol alarak kendisi ve annesine şiddet uygulayan babasını son kez uyaran Cihan A, tartışmanın büyümesiyle mutfaktan aldığı bıçakla babasını karnından yaraladı. Yaralanan baba, oğlunun elinden kurtularak evden kaçtı. '155 Polis İdat Hattı'na gelen 'bıçakla yaralama var' ihbarı üzerine olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaralı halde kaçan babayı sokak üzerinde yakaladı. Ardından eve gelen polis ekipleri zanlı Cihan A.'ı suç aleti bıçakla birlikte gözaltına aldı. Demirci ustası ve bir süredir işsiz olduğu öğrenilen Mehmet A, olay yerine gelen 112 Acil Ambulansı ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nilüfer Polis Merkezi'ne götürülen Cihan A. ise ifadesinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

İlk ifadesinde, babasının aile bireylerine şiddet uyguladığını belirten Cihan A'nın, "Babam sürekli alkol alarak bizi darp ediyor. Son oarak annemle birlikte 10 gün önce polise babamı şikayet ettik. Ama şiddet uygulamayı sürdürdü." dediği öğrenildi. Polis merkezine gelen Cihan A.'nın annesi de polise olayla ilgili ifade verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber