Kendisini yakalamak isteyen polisi sürükledi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2009 16:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'de dolandırıcılık suçundan aranan bir kişi, kendisini yakalamak isterken kıyafeti aracının kapısına sıkışan polis memurunu yerde sürüklenerek hafif yaralanmasına neden oldu.

Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi İnfaz Büro Amirliği ekipleri, dolandırıcılık suçundan hakkında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan Ö.D'nin (34) Basın Sitesi semtinde kaldığı adresi tespit etti.

Hasan Tahsin Caddesi'nde önlem alan ekipler, 35 YY 631 plakalı cipiyle kaldığı evin önüne park eden Ö.D'yi yakalamak istedi. Polisleri fark edince Ö.D'nin aracıyla kaçmak isterken, kıyafeti aracın kapısına sıkışan polis memurunun bir süre sürüklenerek hafif yaralanmasına neden oldu.

Takviye polis ekiplerinin bölgeye gelip uygulama yapması üzerine yakalanacağını anlayan Ö.D, arkadaşı A.K'ya ait olan cipi terk edip yaya olarak kaçtı.

-EL KONULAN CİPİ ALMAK İSTEYİNCE YAKALANDI-

Polisin el koyduğu cipi almak için Ö.D, arkadaşı A.K. ile bir plan yaptı. A.K. karakola giderek cipinin çalındığını bildirdi. Polislerin, çelişkili ifade vermesi üzerine sorguladığı A.K, gerçeği anlattı.

A.K'nın verdiği bilgi doğrultusunda Ö.D. saklandığı yerde yakalandı. Cipin sahibi A.K. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Ö.D'nin işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber