Tarlada muhtar ve azaya ölüm kurşunu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2009 16:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tarlalardan izinsiz ayçiçeği toplayan 16 yaşındaki genç, kendisini görerek uyaran muhtar ve azaya yanında bulunan pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Muhtar ve aza olay yerinde öldü.

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesine bağlı Ballıhoca köyü muhtarı ile azası, tarlalardan izinsiz ayçiçeği topladığı için uyardıkları genç tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Köy Muhtarı Kadir Akkavak (47), azalar Şerafettin Meriç (62) ve Kemal Başakçı ile birlikte 59 KA 535 plakalı otomobiliyle köy yakınlarında seyir halindeyken, Cüneyt G'nin (16) tarlalardan ayçiçeği topladığını fark etti.

Otomobilden inip Cüneyt G'yi uyaran muhtar Akkavak ve azalar ile zanlı arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Cüneyt G, Akkavak ve azalardan Meriç'e yanında bulunan pompalı tüfekle ateş etti.

Açılan ateş sonucu Kadir Akkavak ve Şerafettin Meriç olay yerinde yaşamını yitirdi, diğer aza Başakçı kaçarak kurtulmayı başardı.

Zanlı Cüneyt G. ise olay yerinden kaçmak üzere bindiği kamyonetin güvenlik güçlerince oluşturulan barikatta durdurulması sonucu yakalandı.

Jandarma ekipleri tarafından sorgulanan zanlının, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber