DPB görüş bültenleri internette yayımlandı

Kamu kurumlarının, kamu personeline ilişkin mevzuatın uygulanması sırasında karşılaştığı sorunların yöneltildiği kurum, Devlet Personel Başkanlığı'dır. Başkanlık, kurulduğu günden bu yana kendisine intikal eden sorunlara çözüm bulmaya çalışmaktadır. Diğer taraftan, Başkanlık vermiş olduğu görüşlerden önemli gördüklerini "Bülten" adı altında yayımlamaktadır. Memurlar.net olarak Başkanlığın görüşlerini önemsediğimizden, bu bültenlerini tümünü tarayarak web sitemizden yayımlamıştık. Devlet Personel Başkanlığı ise bültenleri bu hafta itibariyle WEB sitesinde yayınlamıştır.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Eylül 2009 18:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI, BÜLTENLERİ ŞU NOT İLE YAYINLAMIŞTIR

"Devlet Personel Başkanlığı Mütalaalar Bülteni" 1987 yılından bu yana yayımlanmakta olup, aşağıda Başkanlığımızca yayımlanan tüm bültenlere yer verilmiştir. Bültenlerdeki görüşler, değerlendirmenin yapıldığı yıldaki mevzuata göre verildiğinden, değişen mevzuat hükümleri bültenlere yansıtılmamıştır. Bültenlerden yararlanacakların mevzuatın değişmiş olabileceği hususunu göz önünde bulundurması gerekmektedir.

Devlet Personel Başkanlığının ilgili web sayfası için tıklayınız. (Not: Google'dan yapacağınız aramalarda şu ibareyi yazmanız , aradığınıza daha çabuk ulaşmanızı sağlayacaktır.
site:www.dpb.gov.tr/dpbgorusbultenleri ARANAN KELİME)

Memurlar.net'in ilgili web sayfası için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber