Devlet Hastanesi'nde kavga: 2 yaralı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2009 10:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çanakkale Devlet Hastanesi'nde, hasta yakınlarıyla güvenlik görevlileri arasında çıkan kavgada 2 güvenlik görevlisi yaralandı.

Kentte mevsimlik işçi olarak çalıştıkları belirtilen bir grup, hastanenin yoğun bakım ünitesinde yatan bir yakınlarını ziyaret etmek istedi.

Güvenlik görevlileri, otomatik kapıdan giriş yapmak isteyen hasta yakınlarına oradan giremeyeceklerini söyledi.

Bunun üzerine başlayan tartışma, dışarıdan gelen başka hasta yakınlarının da karışmasıyla kavgaya dönüştü. Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı. Hasta yakınlarını yatıştırmakta güçlük yaşayan polisler, kavgada kullanılan sopalara el koydu.

Kavgaya karışan bazı kişiler, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Çanakkale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kenan Eliuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun bakım ünitesinde yatan bir hastayı ziyaret etmek isteyen yakınlarının, otomatik kapıdan giriş yapmak istediklerini ve bunun üzerine güvenlik görevlileri tarafından, oradan giriş yapamayacakları yönünde uyarıldıklarını belirtti. Bunun üzerine tartışma çıktığını anlatan Dr. Eliuz, kavgaya dönüşen olayda 2 güvenlik görevlisinin darp sonucu yaralandığını kaydetti.

Dr. Eliuz, yakınlarının talebi üzerine hastanın memleketleri Adana'ya sevk edilmesi için gerekli işlemlerin yapıldığını açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber