Başbakan Erdoğan, Ankara'dan 13 gün uzak kalacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2009 15:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 16-28 Eylül tarihleri arasında Ankara dışında bulunacak. Bu süre içerisinde daha önce Ankara'da yapılan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Erdoğan, 16-28 Eylül tarihleri arasında önce İstanbul ve ABD'de bulunacak. Erdoğan, bugün akşam saatlerinde İstanbul'a gidecek ve 28 Eylül tarihine kadar Ankara'dan uzak kalacak. Erdoğan, yarın AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek iftar programının onur konuğu olan Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'la bir araya gelecek ve daha sonrada iftar yemeğine katılacak. Erdoğan, 17 Eylül tarihinde ise gazete ve televizyonların yayın yönetmenleriyle iftar programında buluşacak. Erdoğan, 18 Eylül tarihinde ise AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılacak.

Cumartesi ve pazar günlerini İstanbul'da geçirecek olan Erdoğan, 21 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'de İstanbul'dan New York'a harekete edecek. New York'ta BM Genel Kurulu'na katılacak ve ikili temaslarda bulunacak Erdoğan, daha sonra G-20 Zirvesi'ne katılmak üzere Pennsylvania eyaletinin Pittsburgh şehrine geçecek. Erdoğan, 27 Eylül'de Türkiye'ye dönecek, 28 Eylül'de ise İstanbul'da bir açılışa programına katıldıktan sonra Ankara'ya hareket edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber