Eğitim sendikası, ücretsiz yönetici eğitim kursu ve kitabı verecek

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Eylül 2009 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eğitim-Bir-Sen, Sınava Hazırlık Kitabı Çıkardı

Mili Eğitim Bakanlığı'nın Yönetici Atama Yönetmeliğini yayınlaması ve sınav şartı getirmesi Eğitim Bir Sen'i harekete geçirdi. 31 Ekim'de yapılacak olan Müdür Yardımcılığı Sınavı ile 1 Kasım'da yapılacak olan Müdürlük Sınavı için üyelerine yönelik hazırlık kursları planlayan Eğitim-Bir-Sen İstanbul Şubeleri kursa katılanlara Eğitim Yöneticiliği Sınavlarına Hazırlık Kitabı'nı ücretsiz takdim edecek.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No'lu Şube, açmayı planladığı kurslar için şehir dışında 10 günlük

Çalıştay yaparak eğitici formatör yetiştirmekle yetinmeyip bir de kitap hazırladı. Kolaylaştırılmış soru-cevap tekniği ile ?Eğitim Yöneticiliği Sınavlarına Hazırlık Kitabı? hazırlayan Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No'lu Şube, kitaba şimdiye kadar sınavlarda çıkmış soruları da ilave etti. Toplam 265 sayfa olan kitap için Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ali Yalçın; ?mevzuatı sevimli hale getirdik? dedi.

İstanbul'da 10 ayrı merkezde üyelerine yönelik Yöneticilik Sınavlarına Hazırlık Kursu başlatacak olan Eğitim-Bir-Sen bütün konuları özet bir şekilde sunuya dönüştürdü. İstanbul Anadolu Yakasında Kartal, Sultanbeyli, Bostancı ve Ümraniye merkezli 4 kurs açılıyor. 10?11, 17?18 ve 24?25 Ekim olmak üzere kurslar hafta sonu tam gün olacak ve toplam 6 iş günü sürecek. Öğle arası yemek servisi de yapılacak olan kurslarda toplam 15 formatör görev yapacak.

Yöneticilik Sınavlarına Hazırlık Kurslarına katılmak isteyenlerin ilçe temsilcilikleri ile irtibata geçmeleri gerekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber