Tarım Bakanı Güçlü, bürokratlarıyla futbol maçı yaptı

Haber Giriş : 17 Ocak 2005 20:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü, bürokratları ile yaptığı basketbol ve futbol maçında yaşına rağmen attığı gol ve yaptığı sayılarla yıldızlaştı. Bakan Güçlü'nün basketbol ve futboldaki kabiliyetine gerek kendi takımı gerekse rakip takımdaki bürokratlar da katkı sağlayınca 'Güçlü' şov da kaçınılmaz oldu.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Güçlü, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin kapalı spor salonunda bürokratları ile haftanın stresini attı. Yoğun çalışma temposundan bunalan Bakan Güçlü ve bürokratlar hafta sonları soluğu spor salonunda aldı ancak 55 yaşındaki Bakan Güçlü'nün performansı 30 yaş ortalamasındaki genç bürokratlara taş çıkarttı. Bakanlığındaki bürokratlarıyla her hafta basketbol ve futbol oynayan Bakan Güçlü'nün güzel futbol ve basketboluna bir de bürokratların şikesi eklenince, her iki müsabaka da bakanın şovuna dönüştü. Takım arkadaşları olan Özel Kalem Müdürü Kerim Üstün ve yardımcıları Özgür Özkan ile Muammer Karakus'un mükemmel pasları ile basketleri arka arkaya gönderen Bakan Güçlü, karşı takımdaki Müsteşar Yardımcısı Mustafa Erten, Basın Müşaviri Hasan Erbay ve Hukuk Müşaviri Bülent Taşan'nın zayıf savunması ile gecenin yıldızı oldu. Bürokratlar ise maçta hiçbir şike olmadığı, Bakan Güçlü'ye torpil geçmediklerini iddia ettiler.

Bakan Güçlü, basketbolda gösterdiği hünerleri futbolda da gösterince şike iddiaları da arttı. Bakan Güçlü'nün takımı göbekli rakiplerini adeta gol yağmuruna tutunca rakip de kaleci üstüne kaleci değiştirdi ancak skoru değiştiremediler. Her iki maçta da bürokratlar haliyle Bakan Güçlü'yü şöhret yapmak için ellerinden geleni yaptılar. Ancak Bakan Güçlü de yaşına rağmen attı goller ve basketlerle göz doldurdu.

İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber