Yarın İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2009 15:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 86. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Vatan Caddesi'nde yapılacak tören nedeniyle, yarın bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, tören nedeniyle saat 07.00'den tören bitimine kadar Vatan Caddesi ve Vatan Caddesi'ne çıkan bütün yollar ile Hal Yolu bitimi, E-5 Cevizlibağ, tünel sapağından itibaren Vatan Caddesi Lahor Meydanı'ndan, Aksaray Metro İstasyonuna kadar (geliş gidiş istikameti) araç trafiğine kapalı olacağı belirtildi.

Açıklamada, Vatan Caddesi istikametine gidecek olan sürücülerin D-100 Karayolu'ndan Haliç Tüneli, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray veya Haliç Tüneli, Ayvansaray ışıklarından Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametini, E-80 Karayolu'nu kullanacak olanların Milliyet Gazetesi karşısından TEM istikametini tercih etmeleri gerektiği belirtildi.

Açıklamada, Millet Caddesi'nden gelip hal yolu ve E-80 karayolunu kullanacakların ise Cevizlibağ'dan E-5'e yönlendirileceği aktarıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber