Parkta oturan liseli sevgililere polisten dayak!

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2009 13:24, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde parkta kız arkadaşıyla oturan bir genç, polisler tarafından dövüldüğünü iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

E.Ş.D. (18), lise öğrencisi kız arkadaşı E.G. (17) ile parkta el ele otururken 41 plakalı ekip otosunun durduğunu ve araçtan inen iki resmi üniformalı polis memurunun, "Yaptığınız şeyler ayıp. Utanmıyor musunuz?" dediğini söyledi. "Suçum bu mu?" deyince memurlardan birinin kafasına yumruk attığını ileri süren E.Ş.D., "Beni dövmeye yetkiniz yok dedim. İkimizi de araca bindirdiler. Beni eve bıraktılar. Kız arkadaşımı da cep telefonu numarasını alıp bırakmışlar" iddialarında bulundu.

E.Ş.D.'nin devlet memuru olan babası Bekir D., oğlu için darp raporu aldı. Kafasında ödem oluştuğu belirlenen gencin röntgeni çekildi. Baba Bekir D., daha sonra Gebze Cumhuriyet Savcılığı'na giderek polisler hakkında suç duyurusunda bulundu. Merkeze çağrılan genç ile kız arkadaşının da ifadesi alınırken, savcılığa verilen şikayet dilekçesinin Çayırova Emniyet Müdürlüğü'ne ulaşmasının ardından, emniyet yetkilileri iki polis hakkında soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber