Doktor çift, kazada öldü

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 31 Ekim 2009 15:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİR'in Bergama İlçesi'nde meydana gelen kazada Kuşadası Özel Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrah, 54 yaşındaki Serdar Eranıl ile göğüs hastalıkları uzmanı eşi Dr. Esma Eranıl öldü, torunları 5 yaşındaki Kaan Yeter ağır yaralandı.

Kuşadası Özel Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrah Serdar Eranıl, dün kendisi gibi doktor olan eşi Esma Eranıl ve torunu Kaan Yeter ile ile Çanakkale'nin Bozcaada İlçesi'ne gitmek üzere 35 HHV 18 plakalı cipiyle yola çıktı. Eranıl, Çanakkale'ye geldiklerinde denizin aşırı dalgalı olması nedeniyle Bozcaada'ya geçmekten vazgeçip, dönmeye karar verdi. Saat 20.00 sıralarında, Bergama Kaynarca Mevkii'nde cipin sağ lastiğini yoldaki mıcıra kaptıran Eranıl, direksiyon kontrolünü yitirdi.

Kontrolden çıkan cip, refüje çarparak takla attı. Arkadan gelen ve kaza yapan Eranıl'ın cipine çarpmamak için direksiyonu aniden kırarak karşı şeride geçen Neslihan Deveci yönetimindeki 09 KZ 611 plakalı otomobil de İzmir'den Çanakkale'ye giden Tümer Urkal yönetimindeki 35 BVH 95 plakalı otomobilin sol çamurluğu ile park halindeki 35 VFF 63 plakalı kamyonetin kasasına çarptı. Kazada, kemer takmadıkları belirlenen Serdar Eranıl ile arka koltukta oturan torunu Kaan Yeter ön camdan asfalta fırlayarak ağır yaralanırken, ön sağ koltuktaki Esma Eranıl, öldü. Ambulansla Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Serdar Eranıl, meslektaşlarının çabalarına rağmen kurtarılamazken, torunu Kaan Yeter'in tedavisinin sürdüğü hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı belirtildi. Kazaya karışan diğer araç sürücüleri ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

ÇİFTLİĞİNİN BAHÇESİNE GÖMÜLMEYİ VASİYET ETMİŞ

Ayşegül, Özlem, Meltem, ve Gencay isminde dört kızı bulunan Eranıl çifti için, yarın saat 10.00'da 11 yıl önce bir grup doktorlarla birlikte kurdukları Kuşadası Özel Hastanesi'nde tören yapılacak. Ardından öğle vakti Kaleiçi Camisi'nde kılınacak namazın ardından çiftin cenazeleri izin alınabilmesi halinde vasiyetleri gereği İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'ndeki çiftliklerinin bahçesine defnedilecek.

Bir dönem müteahitlik de yapan Serdar Eranıl'ın Kuşadası Belediye Binası'nın da aralarında bulunduğu ilçedeki bir çok kamu binasını yaptığı da bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber