MHP'li Meclis üyesi yaralandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2009 17:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde İl Genel Meclis üyesi MHP'li Mustafa Sünbül, otomobiliyle havalimanından, Alanya'ya dönerken, Manavgat İlçesi yakınlarında aniden önüne çıkan 3 köpeğe çarpmamak için manevra yapınca 3 takla attı.

Otomobil bir otele ait yakıt tankına çarparak durdu. Sünbül'ün başına 17 dikiş atılırken, sağ omzunun çıktığı belirtildi.

İl Genel Meclis üyesi ve Eğitim Komisyonu üyesi MHP'li Mustafa Sünbül, dün gece yarısı komşusunu Antalya Havalimanı'na bıraktıktan sonra 07 NJB 88 plakalı otomobiliyle Alanya'ya gelmek üzere yola çıktı. Sünbül, Manavgat İlçesi'ne bağlı Kızılot Beldesi'ne geldiği sırada aniden önüne çıkan 3 köpeğe çarpmamak için manevra yaptı.

Bu sırada yolun kaygan olmasından dolayı, yol kenarındaki mıcırların etkisiyle de yola savrulan otomobil 3 takla atarak, yakınlardaki bir otele ait yakıt tankına çarparak durabildi. Kendi çabaları ile otomobilden çıkan Sünbül, güvenlik görevlisinin olay yerine çağırdığı ambulans ile Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sünbül'ün başına 17 dikiş atılırken, sağ omzunun çıktığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar bulunduğu belirtildi. Sünbül'ün 20 gün raporlu olduğu için İl Genel Meclisi toplantılarına katılamayacağı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber