Sağlık-Sen'de Mahmut Kaçar güven tazeledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2009 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık ve sosyal hizmet kolunun yetkili sendikası Sağlık-Sen'de yargı tarafından iptal edilen genel başkanlık seçimi nedeniyle toplanan Sağlık-Sen Genel Kurulu, Mahmut Kaçar'ı yeniden başkanlığa seçti.

Büyük Anadolu Otel'deki Genel Kurul'da oy kullanan 209 delegeden 160'ının oyunu alan Kaçar, "Yargı kararıyla da olsa gerçekleştirdiğimiz bu buluşma bir kucaklaşma ve bütünleşme kongresi oldu." dedi.

Tek gündemlerinin sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarının çözümü olduğunu belirten Kaçar, "Etkili bir sendikal mücadele için hedefimiz, tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarını Sağlık-Sen'in çatısı altında buluşturmaktır." şeklinde konuştu.

Kongreyi demokrasi şöleni olarak adlandıran Sağlık-Sen Genel Başkanı, "Sağlık-Sen ilklerin sendikasıdır. Gerçekten de geçen bir buçuk yılı aşkın zaman zarfında birçok ilki yaşadık ve yaşattık. Bizler 2008 yılındaki genel kurulda söz verdiğimiz hedefleri gerçekleştirmek için yılmadan mücadele ettik. Sabırla ve hizmet aşkıyla devam ettiğimiz yolculuğumuzda kısa sürede önemli işler başardık. Bir buçuk yıl önce geleceğin Sağlık-Sen'ine dair belirlediğimiz ve vaat ettiğimiz hedeflerin birçoğunu gerçekleştirdik. Yönetim anlayışımızı 'ben' merkezliden 'biz'e taşıyarak, sadakatle, ihlâsla ve ekip ruhuyla çalışarak kısa sürede vaatlerimizi yerine getirdik." açıklamasında bulundu.

Öte yandan, kongreye Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Memur-Sen'e bağlı diğer sendikaların başkan ve yöneticileri de katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber