Sıcaklık mevsim normalleri üzerinde

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Kasım 2009 08:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkenin güneybatı kesimleri ile gece saatlerinden sonra Elazığ, Diyarbakır, Batman ve Bingöl çevrelerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişleri bekleniyor. Sabah saatlerinde kuzey, iç ve doğu kesimlerde sis görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin batı kıyılarında yağışla birlikte biraz azalacak, diğer yerlerde 1 ila 3 artarak mevsim normalleri üzerinde seyredecek.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Genellikle parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı çok bulutlu Çanakkale ve Balıkesir çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde güney ve doğusunda sis görülecek.

EGE: Az bulutlu, zamanla bölge geneli parçalı, kıyı kesimleri çok bulutlu, kıyıları ile öğle saatlerinden sonra bölge geneli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu zamanla batısı parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batısı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde kuzey ve iç kesimlerde sis görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde iç kesimleri sisli geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu, gece saatlerinden sonra Elazığ ve Bingöl çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı gececek. Sabah saatlerinde kuzey ve batı kesimlerinde sis görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu, gece saatlerinden sonra Diyarbakır ve Batman çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı gececek. Sabah saatlerinde Batman ve Siirt çevrelerinde sis görülecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber