12 Kasım 2009'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2009 09:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'u Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

- Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ve beraberindeki heyet ile veda ziyaretinde bulunacak olan Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Mambetcunus Abylov da Cumhurbaşkanı Gül tarafından Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edilecek.

2- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı Milli Birlik ve Demokratik Açılım Projesiyle ilgili değerlendirme toplantısı Başbakanlık Resmi Konutu'nda yapılacak.

3- KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Girne Amerikan Üniversitesinde düzenlenecek, "KKTC'nin Statüsü" konulu sempozyumda konuşma yapacak.

4- Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Active Academy tarafından İstanbul'da düzenlenecek "7. Uluslararası Finans Zirvesi"ne katılacak.

5- Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, İstanbul'da "Uluslararası ICDP Konferansı"nın açılış oturumunda bulunacak.

- Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği'nin düzenlediği "İstanbul Deri Fuarı"nın açılışını da yapacak olan Bakan Yılmaz, ICDP Konferansı katılımcılarına akşam yemeği verecek.

6- Devlet Bakanı Faruk Çelik, Rize Valiliği, Belediye Başkanlığı, İl Müftülüğü ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek

- Bakan Çelik, daha sonra Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenecek AK Parti Rize İl Danışma Kurulu Toplantısına katılacak.

7- Düzce'de 12 Kasım 1999'da meydana gelen depremin 10. yılı

- Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Düzce'de yapımı tamamlanan okulların toplu açılış törenine katılacak.

- Düzce Valiliğini ziyaret edecek olan Çubukçu, Türk Kızılayı Batı Karadeniz Afet Yönetim Merkezi'nin açılış töreninde bulunacak.

- Düzce'de Depremzedeler Derneği tarafından hayatını kaybedenler için Anıtpark alanında anma etkinliği düzenlenecek.

8- Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Kazablanka'da, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonunca (TUSKON) gerçekleştirilecek "Türkiye-Fas Ticaret ve Yatırım Köprüsü" etkinliğine katılacak.

9- Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, "Leopard Tankları İyileştirme Projesi" kapsamında, Sakarya'nın Arifiye ilçesindeki 1. Ana Bakım Komutanlığında düzenlenecek, son tank teslim törenine katılacak.

10- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Zonguldak'ta Valiliği ziyaret etmesinin ardından Amelebirliği Danışma Kurulu Toplantısına katılacak.

- Bakan Dinçer, kömür ocaklarında işçilerle görüşecek, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu İl Müdürülüğü, Çalışma Bölge Müdürlüğü ve AK Parti Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret edecek.

11- Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Haluk Özdalga, İstanbul'da "Dengeli Bir Çevre İçin Küresel Parlamenterler Organizasyonu" konferansına katılacak.

- Eroğlu, Marmara Grubu Çevre Vakfı "Deniz Kaynakları ve Kirlilik Sempozyumu" ile IWES - uluslararası "Atıktan Enerji Sempozyumu"na da katılacak.

12- TBMM'den...

- Genel Kurulda, Türk Borçlar Kanunu Tasarısının görüşmelerine devam edilecek.

- Plan ve Bütçe Komisyonunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının bütçeleri ele alınacak.

- KİT Komisyonunda, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunun 2007 yılı hesabı denetlenecek.

13- Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Sivas Müftülüğünce düzenlenen toplu açılış törenine katılacak.

14- YÖK Genel Kurulunun, Başkan Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan'ın başkanlığındaki toplantısında Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü için Cumhurbaşkanlığına sunulacak 3 isim belirlenecek.

15- Uluslararası Hasta Hakları Kongresi Antalya'da başlayacak.

- Kongrede, Domuz gribi hastalığı ve çözüm önerilerinin tartışılacağı özel bir oturum yapılacak.

16- Toplantı...Açılış...

- Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Mehmet Yörükoğlu, Uluslararası Banka Hesap Numarası (IBAN) konusunda Ankara'da basın toplantısı düzenleyecek.

- Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Göç, Mülteciler ve Nüfus Komisyonu Göç Alt Komisyonu Toplantısı Antalya'da başlayacak.

- İstanbul Ticaret Odası (İTO) Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapılacak.

- İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Dökümcüler Odası Sanayi Sitesi yönetim binasının açılışına katılacak.

- Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Sakarya'da Türk Kamusen İl Temsilciliği'nde basın toplantısı düzenleyecek.

- Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu'nun düzenlediği etik liderlik semineri İzmir'de başlayacak.

- Eğitim-İş Genel Başkanı Yüksel Adıbelli, Konya'da basın toplantısı düzenleyecek.

17- Basketbolda ULEB Avrupa Ligi (B) Grubu'nda 4. hafta karşılaşmasında Efes Pilsen, deplasmanda BC Pire Olympiakos ile mücadele edecek.

18- Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi (A) Grubu'ndaki 3. hafta maçında, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Litvanya temsilcisi TEO Vilnius ile karşılaşacak.

19- Basketbolda FIBA Bayanlar Avrupa Kupası'nda gruplarda ilk maçlar bugün yapılacak.

- (F) Grubu'nda Beşiktaş Cola Turka, deplasmanda BC Chevakata, (H) Grubu'nda Samsun Basketbol, deplasmanda Dinamo Kursk, (I) Grubu'nda da BOTAŞ Spor, yine deplasmanda Orenbasket Nadezha takımıyla karşı karşıya gelecek.

20- Voleybolda Bayanlar Teledünya Türkiye Kupası 2. etabında 3 maç yapılacak.

21- Dünya Yaş Grupları Satranç Şampiyonası, İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Caner Çimenbiçer'in turnuvanın ilk hamlesini yapmasıyla Antalya'da başlayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber