Erdoğan: Beni dinledikleri de ortaya çıktı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2009 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erdoğan, Beni dinledikleri de ortaya çıktı dedi.

Böyle bir adımın atılıp atılmadığını bilmiyorum. Bende sizlerden bu tür şeyleri duyuyorum. Bir defa devlet tüm kurum ve kuruluşlarıyla çalışır. Yasalarda belirlenen neyse bu noktada da adımlar atılır.

Eğer yargının ilgili kurumları ve yetkilileri mahkeme kararlarını tanımıyorsa, burada yanlış davranışın olduğunu görürüz. Yargının temsilcileri bu noktada mahkemelerin vermiş oldukları kararlara kendilerinin uymaları gerekiyor.

Bakınız şahsımla alakalı 6 aya yakın bir zamandır hiçbir mahkeme kararı olmadan, farklı yerlerden dinledikleri ortaya çıktı. Kimlerin dinlediği ortaya çıktı. Yargının mensupları bunu şimdi itiraf ediyorlar, evet başbakan dinlenildi diyorlar.

Tüm bunlar ortadayken nasıl olurda benim partimle ilgili inceleme olur bunu çok çirkin bulurum. Kimse Ak Parti'ye yasa dışı bir şeyi yakıştırma hakkına sahip değildir. hukuk dışında herhangi bir şey söz konusu olamaz.

KILIÇDAROĞLU ÖYMEN'DEN GEREĞİNİN YAPILMASINI İSTEDİ. BUNU NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Tabi benim özellikle CHP Genel Başkan Yardımcısı'nın genel başkanı huzurunda ve alevi vatandaşlarımın huzurunda tüm parlamentoda izlenen, dersim katliamının bugün tekrarını talep etmesi, ısrarla durması, battıkça battığının açıkça uygulamasıdır.

Bu CHP zihniyetinin tutarsız yaklaşımlarının en açık ifadesidir. Açıkça ortaya çıkmışlardır. Kendilerini gizleyecek hiçbir yanları yoktur. Yusufça'da Cumartesi günü konuşmasında, açıklım süreciyle ilgili olarak, bunlar kardeşlik istemiyor, bunlar milli birlik istemiyorlar.


Gül, Adalet Bakanı Ergin'i Kabul Etti

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i Çankaya Köşkü'nde kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen görüşme 45 dakika sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber