Üniversiteli Coşkun, baş ağrısıyla gittiği hastanede öldü

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 17 Kasım 2009 18:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ZONGULDAK Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) öğrencisi 18 yaşındaki Coşkun Doğan, baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede yaşamını yitirdi. Doğan'ın, beyninde iltihap oluşması sonucu öldüğü belirlendi.

ZKÜ Zonguldak Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Coşkun Doğan, haftasonu tatili için geçen cuma akşamı Alaplı İlçesi'nde oturan ailesinin yanına gitti. Gece başı ağrıyan Doğan, uyuyunca geçeceğini düşündü. Sabah yine şiddetli baş ağrısıyla uyanan Coşkun Doğan cumartesi sabahı ailesi tarafından Alaplı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Coşkun Doğan, burada ağrı için iğne yapıldıktan sonra evine gönderildi. Aynı gün Zonguldak'a dönen Coşkun Doğan, baş ağrısının devam etmesi üzerine kaldığı yurttaki arkadaşları tarafından pazar günü Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Beyin tomografisi çekilerek ZKÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Coşkun Doğan, bugün saat 01.30 sıralarında yaşamını yitirdi.

Coşkun Doğan'ın beynindeki iltihap nedeniyle yaşamını yitirdiğini belirten doktorlar, ?Tomografi sonucuna göre hastanın beyninde ur tespit edildi. Bu ur nedeniyle iltihap oluşmuş. Tüm müdahalemize rağmen hastayı kurtaramadık? dedi.

Coşkun Doğan'ın cenazesi, Ereğli İlçesi'ne bağlı Akköy'de bugün öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında toprağa verildi. 2 çocuğundan birini kaybeden işsiz 38 yaşındaki Cemal Doğan, Alaplı Devlet Hastanesi'nde oğluna iğne yapıldıktan sonra evine gönderildiğini belirterek, ?Oğlum çok çalışkandı. Dersleri çok iyiydi. Sınavları olduğunu söyleyerek Zonguldak'a döndü. Sonra ölüm haberi geldi. Biz önce domuz gribinden öldüğünü sandık. Ancak doktorlar öyle bir şey olmadığını söyledi. Beynindeki ur iltihaba neden olmuş? diyerek gözyaşı döktü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber