Saadet'ten erken seçim tahmini

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2009 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Esengün, ''Türkiye'de hiçbir şey iyiye gitmiyor. Bizler 2010 yılının son baharında erken seçim olacağını tahmin ediyoruz.'' dedi.

Esengün, partisince düzenlenen çeşitli programlara katılmak üzere Ordu'ya geldi. İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Esengül, Türkiye'nin bütün illerini dolaşarak parti çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Türkiye'de bir yıl sonra erken seçim olacağını ileri süren Esengün, ''Türkiye'de hiçbir şey iyiye gitmiyor. Kimse hayatından memnun değil. Ülkemizin içinde bulunduğu ortam milletimize huzur vermiyor. Bizler 2010 yılının son baharında erken seçim olacağını tahmin ediyoruz. Seçimlere kadar son bir yılımızı seferber edeceğiz.'' diye konuştu.

Halkın sanal gündemlerle uyuşturulduğunu da ifade eden Esengün, Türkiye'de kimsenin işsizliği konuşmadığını, işsizlerin sayısının her geçen gün arttığını kaydetti.

Mevcut hükümet tarafından Türkiye'nin sekiz yılının heba edildiğini kaydeden Esengün, şunları söyledi:

''Türkiye'nin sekiz yılı heba oldu gitti. Ortada ürünü para etmeyen köylü var. Fındık üreticisinin feryadı var. Gençlerin çaresizliği var. Kısaca AK Parti, sekiz yılda zengini daha zengin, fakiri ise daha fakir yaptı. On binlerce dosya icralık olmuş durumdadır. Bu son derece üzüntü verici ve son derece felaketin habercisi olma durumudur. Banka kartları, kredi kartları herkes icralık durumdadır. Halk kaderi ile baş başa bırakılmıştır.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber