İstanbul'da 30 Ocak-13 Şubat arasında elektrik kesintisi...

Haber Giriş : 28 Ocak 2005 12:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Silivri ve Güngören'de tamir bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 30 Ocak-13 Şubat tarihleri arasında bazı semtlere 9'ar saat süreyle elektrik verilemeyecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Silivri'de 08.00-17.00 saatleri arasında elektrik alamayacak semtler şöyle:

-30 Ocak Pazar ve 1 Şubat Salı Günleri: Parkköy 1 Giriş, Cumhuriyet Mahallesi, Çetin Emeç Caddesi ile Murat Suyu Tatil Siteleri ve civarı.

-2 Şubat Çarşamba günü: Parkköy 2, Muratçeşme, Bizimköy ve Dörtler siteleri.

-3 Şubat Perşembe günü: Erkayalar Tatil sitesi ve çevresi.

-4 Şubat Cuma günü: Cumhuriyet Mahallesi, Muratçeşme Piknik Alanı, 75. Yıl İlköğretim Okulu civarı ve E-5 üzeri.

-5 Şubat Cumartesi: Yeni Mahalle, Dr. Sadık Ahmet Caddesi ve Bozoğlu Parselleri ve civarı.

-8 Şubat Salı: Cumhuriyet Mahallesi, Şerefettin Arda ve Halim Uluşahin caddeleri ile Has, Doğru, Kavak, İlkem, Ülke ve Barbaros sokakları.

-9 Şubat Çarşamba: Alibey Mahallesi, Ali Çetinkaya, Hürriyet ve Şerafettin Arda caddelerinin bir kısmı ile Turna, Yağız, Cennet, Pınar, Tunç, Duygu, Gümüş, Tepeüstü, Santral ve Altın sokaklar, Onur Hastanesi.

-10 Şubat Perşembe: Cumhuriyet Mahallesi ve Saraçoğlu siteleri.

-11 Şubat Cuma: Cumhuriyet Mahallesi ile Manolya, Bahar, Defne, Nida, Oguz ve İnran sokakları.

-13 Şubat Pazar: Eriş Un Fabrikası, Emrah Gümüşsuyu, Beta İnşaat, Hasan Topaloğlu, Eriş Yem, Özalp Makine, Ortaköy Su Kuyusu ve Tahir Güler. Bu arada, Silivri'de ayrıca, 30 Ocak Pazar günü, 09.00-12.00 saatleri arasında Hacıpervane, Cumhuriyet ve Ali Çetinkaya caddeleri ile Mis, Kızkapan ve Ak Çeşme sokakları da elektrik alamayacak.

Güngören'de 08.30-17.30 saatleri arasında, 30 Ocak Pazar günü Savaş Caddesi'nin bir kısmı ile Keresteciler Sitesi, Karadal, Kavaklı ve Pelit sokaklarda, 3 Şubat Perşembe günü ise Çeliktürk, Ziya Gökalp ve Abdi İpekçi caddeleri ile Çayır, Pertevpaşa, Özyurt, Polat ve Ata sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber