TMO ve TEİAŞ, maaşları yayınladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Kasım 2009 08:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KPSS 2009/6 YERLEŞTİRMELERİ İLE KURUMUMUZA YERLEŞTİRİLECEK ADAYLARIN DİKKATİNE!

Kurumumuza 2009 yılında verilen personel atama yetkileri kapsamında, B grubunda yer alan kadrolara ÖSYM Başkanlığınca 18-25 Kasım 2009 tarihleri arasında yerleştirme yapılacaktır.

Tercih yapacak adayların ayrıntılı bilgi için www.osym.gov.tr adresindeki 2009/6 Tercih Kılavuzunu incelemesi gerekmektedir.

KURUMUMUZ VE TERCİH YAPILACAK UNVANLAR İLE İLGİLİ NOT:

Kurumumuz bir KİT olup, KPSS ile yerleştirmeleri yapılarak atananların özlük ve ücretlerle ilgili hakları 399 KHK ile ( madde: 26,27,28 ) ile düzenlenmiştir.

Kurumumuza atanacak personelin brüt temel ücreti aşağıdadır.(01.07.2009 tarihi itibariyle)

Ortaöğrenim mezunları

Temel Ücret (Brüt)

Memur (Tartı) 1.612,00

Teknisyen 1.841,00

Önlisans Mezunları

Ambar memuru 1.831,00

İtfaiyeci 1.562,00

Muhasebeci 1.894,00

Tekniker 2.014,00

Lisans mezunları

Eksper (Müh.) / Mühendis 2.273,32

Kimyager 2.097,32

Memur 1.831,00

Uzman Yardımcısı 1.841,00

Mütercim 1.894,00

Yukarıdaki ücretler temel ücret olup, ilk işe girişte 6 ay temel üret ve varsa yabancı dil ücreti (KPDS en az C ? 399 sy KHK'nin 30/b md.) dikkate alınarak net ücret tahakkuk işlemleri yapılmaktadır. 6 ay sonraki değerlendirmeler sonucunda başarı ücreti (399 sy KHK'nin 27.md) ve varsa kıdem ücreti (399 sy KHK'nin 28.md.)

Ek ödemeler 01.07.2009 dan geçerli Eksper ve Mühendisler için 361,24 TL., Tekniker için 180,62 TL. teknisyen için 175,31 TL ve bunların dışındaki unvanlar için 148,75 TL. dir. ( sadece damga vergisine tabidir)

Genel Müdürlükte servis ve öğlen yemeği imkanı vardır.

Görevde Yükselme, Görevde Yükselme Yönetmeliğine tabidir.

Yukarda açıklanan bilgiler 4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında değerlendirilmiş olup, Kurumumuzca açıklanması uygun görülen hususlar dışındaki açıklamalar sözkonusu Kanun kapsamı dışındadır.


TEİAŞ 399 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME'NİN 3/C MADDESİNE GÖRE SÖZLEŞMELİ OLARAK İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞINCA ŞİRKETİMİZE YERLEŞTİRİLEN ADAYLAR İÇİN BİLGİ NOTU

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) Şirketimize yerleştirilen adayların, yerleştirme sonuçlarının Şirketimize bildirilmesini müteakip, kendilerine bildirilecek tarihte, mevzuat gereği oluşturulacak Değerlendirme Komisyonu ile görüşmek ve istenilen belgeleri teslim etmek üzere yine kendilerine bildirilecek adreste hazır bulunmaları istenecektir.

Adaylardan başvuru sırasında istenilecek belgeler;

a) Sabıka kaydına ilişkin yazılı beyanı (örneği aşağıda bulunmaktadır)

b) Öğrenim belgesinin veya çıkış belgesinin aslı veya tarafımızca onaylanmak üzere aslı ile birlikte bir sureti,

c) 4 adet 4,5x6 cm ölçüsünde vesikalık fotoğraf (erkek adaylar için kravatlı)

d) Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmadığına dair yazılı beyanı (örneği aşağıda bulunmaktadır)

e) Sağlıkla ilgili olarak görevini devamlı yapmasına engel bir durumu bulunmadığına dair yazılı beyanı (örneği aşağıda bulunmaktadır)

Değerlendirme Komisyonunca yapılacak inceleme sonucunda aranılan koşulları taşıyan adayların, Şirketimizce daha sonra istenilecek belgeleri tamamlamalarını ve atamalarının Yönetim Kurulunca onaylanmasını müteakiben gerekli tebligat adreslerine yapılır.

Sözleşmeli personel, 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK)'nin 6.maddesi gereğince Yönetim Kurulu Kararı ile 6 aylık sözleşme akdedilmek suretiyle aday olarak işe alınmakta olup, sicil ve başarı değerleme düzeyleri A, B, veya C olarak düzenlenen sözleşmeli personelin sözleşmeleri cari yıl sonuna kadar uzatılmaktadır.

Sözleşme ücretleri (ortalama net);

Mühendis 2.154,58 TL
Memur 1.505,69 TL
Tekniker 1.713,35 TL
Teknisyen 1.514,25 TL

Sözleşmeli Personelin sözleşme ücreti, temel ücret, başarı ücreti, kıdem ücreti ve varsa yabancı dil ücretinden oluşmakta olup, bu konuda 399 sayılı KHK'nin 26, 27, 28 ve 30. madde hükümleri uygulanmaktadır.

Şirketimiz personelinin yer değişikliği, görevde yükselme ve unvan değişikliğine ilişkin usul ve esasları, Şirketimizin http://www.teias.gov.tr/ adresinden temin edilebilen Personel Yönetmeliği ve Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yürütülmektedir.

Şirketimiz elemanlarının lojman imkânı bulunmakta olup; Şirketimiz Lojman Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde değerlendirme yapılmaktadır. Ancak sözleşmeli personel için servis imkânı bulunmamaktadır.

Şirketimize yerleştirilen adaylar, yukarıda belirtilen hususlar dışında sürece ilişkin her türlü konuda bilgi almak üzere İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile irtibata geçebilirler.

ASKERLİK DURUMU BEYAN FORMU

Adı Soyadı :
T.C. Kimlik Numarası :
Doğum Tarihi :
Doğum Yeri :
Askerlik Durumu : Yapıldı Tecilli Muaf
Tecilli ise Sevk Tarihi :
Yapıldıysa Şekli : Er Yedek Subay
Yapıldıysa Askere Sevk Tarihi ve Süresi:
Yapıldıysa Terhis Tarihi:

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğünde göreve başlamama engel teşkil edecek şekilde askerlikle herhangi bir ilişiğimin bulunmadığını beyan ederim. ?../.?/20?

Adı Soyadı
İmza

SABIKA DURUMU BEYAN FORMU

Adı Soyadı :
T.C. Kimlik Numarası :
Doğum Tarihi :
Doğum Yeri :

Sabıka kaydımda; Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğündeki görevime atanmama engel olabilecek herhangi bir sabıkamın bulunmadığını beyan ederim. ?../.?/20?.

Adı Soyadı
İmza

SAĞLIK DURUMU BEYAN FORMU

Adı Soyadı :
T.C. Kimlik Numarası :
Doğum Tarihi :
Doğum Yeri :

Sağlık durumumda Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğündeki görevimi sürekli yapmama engel olabilecek hastalık veya sakatlığımın bulunmadığını beyan ederim. ?../.?/20?.

Adı Soyadı
İmza

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber