Havalar nasıl olacak? / HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Aralık 2009 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Doğu karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusu ile zamanla Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege çok bulutlu, diğer bölgeler parçalı ve az bulutlu geçecek., Marmara ile iç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimlerde 1 ila 3 derece artarak, mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

RÜZGAR: Genel olarak güney ve güneybatı, güneydoğu bölgelerimizde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

SİS UYARISI; Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer yoğun olmak üzere sis olayı beklendiğinden, oluşabilecek olumsuz şartlara karşı (ulaşımda aksamalar, hava kirliliği vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevreleri çok bulutlu geçecek. Bölgenin güney kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis görülecek.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kıyı kesimleri çok bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis görülecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, batısı parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresinde (Isparta, Burdur çevreleri) yer yer sis görülecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, doğusu çok bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis görülecek.

DOĞU ANADOLU: Genellikle az bulutlu, zamanla doğusu parçalı çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde Diyarbakır ve Batman çevreleri yer yer hafif sisli geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...


1 Ara, Salı

2 Ara, Çarşamba

3 Ara, Perşembe

4 Ara, Cuma

5 Ara, Cumartesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber