Ordu ve Kastomonu'da domuz gribinden ölüm

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2009 12:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu'da 1 kişi domuz gribinden hayatını kaybetti

Ordu Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Sevinç Yanık, domuz gribi sebebiyle hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, yaklaşık bir hafta önce Fatsa Devlet Hastanesi'nden Ordu Devlet Hastanesi'ne sek edilen Sevinç Yanık (22), tedavilere rağmen hayatını kaybetti. Bir çocuk annesi olan Sevinç Yanık (22), yakınları tarafından toprağa verilmek üzere Fatsa'ya götürüldü.


Hamile kadın domuz gribinden ölmüş

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde hamile bir kadın domuz gribi nedeniyle hayatını kaybetti. Tosya'da ikamet eden ve 3 aylık ikiz çocuğa hamile olduğu öğrenilen 30 yaşındaki Ayfer U.'nun H1N1 virüsü nedeniyle öldüğü öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Ayfer U., rahatsızlanması sonucu Tosya Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Burada yapılan muayenesinin ardından ileri tetkik için Kastamonu Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara Numune Hastanesi'ne sevk edilen kadın Kurban Bayramı öncesi Arife gününde hayatını kaybetti. Sağlık Bakanlığı Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi'nde yapılan tahliller sonucunda genç kadının, H1N1 virüsü nedeniyle hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber