Polisleri hava yastığı kurtardı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 16 Aralık 2009 17:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KARTAL'da bir ekip otosu yol ayrımındaki refüje çarptı. Hurdaya dönen araçta polisler hava yastığının açılması sayesinde kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

İddiaya göre, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekip otosunun sürücüsü, Kartal köprüsü üzerinde yol ayrımında hangi yöne gireceği konusunda kararsız kalınca büyük bir hızla yol ayrımındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç içindeki komiser ve iki polis memuru yaralandı. Yaralı memurlardan ikisi özel bir araçla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, durumu iyi olan bir polis memuru da olay yerine gelen başka bir ekip otosuyla hastaneye gitti. Arkadaşlarının kaza yaptığını duyan polisler de hastaneye gelerek durumlarının nasıl olduğunu öğrenmeye çalıştı.

Kaza yapan ekip otosu hurdaya dönerken hastanede tedavi altına alınan polislerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis memurların kazayı bu kadar ucuz atlatmalarını ise otomobildeki hava yastıkları sağladı. Çarpmanın etkisiyle ön taraftaki iki hava yastığı açıldı, polis memurları daha kötü bir şekilde yaralanmaktan kurtuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber