Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı, 2 polis, 1 gardiyan, 1 astsubayında gözaltında!

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2009 12:06, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Antalya'da organize suç örgütüne yönelik düzenlenen 'Ahtapot' isimli operasyonda Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Y.Ç ile birlikte 2 polis memuru, 1 gardiyan, 1 astsubayında aralarında bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından organize suç örgütüne yönelik 'Ahtapot' isimli operasyon düzenlendi.

"Kumar, tombala ve tombik oynatma ve ihaleye fesat karıştırma' suçlarına karıştığı iddia edilen çeteye yönelik düzenlenen operasyonda 1'i kadın 20 kişi göz altına alındı. Göz altına alınanlar arasında Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Y.Ç ile birlikte Antalya Emniyet Müdürlüğü 155 haber merkezi ve bir Polis Merkezi'nde görevli 2 polis ile, 1 gardiyan, 1 astsubayın bulunduğu öğrenildi. Ankara Emniyet Müdürü Yardımcısı Y.Ç'nin çeteyle organik bağlantısının bulunduğu iddia edildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan zanlılar Antalya Adliyesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildiler. Operasyonun genişleyerek devam edeceğini bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber