İstanbul'u yağış teslim aldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2009 16:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da aniden bastıran yağmur şiddetini artırıyor. Kumburgaz mevkiinde ulaşım tek şeride indi. E-5 karayolunun Edirne yönünde araçlar mahsur kaldı.

Sağanak yağışın yanı sıra şiddetli rüzgarın da etkili olmasıyla birlikte vatandaşlar zaman zaman zor anlar yaşıyor.

Yağış E-5 Karayolu Kumburgaz Mevkii'ndeki su baskınına neden oldu.

Yağış nedeniyle Edirne yönüne ulaşım tek şeritten sağlanıyor. Yolda bazı araçlar mahsur kaldı. Mahsur kalan araçlar itfaiye ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.

Yağış yarın etkisini kaybedecek

Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım da, İstanbul'un Avrupa yakasında bugün metrekareye 15 kilogram yağış düştüğünü bildirdi.

Yıldırım, kenti etkisi altına alan yağışlı havanın yarın etkisini kaybedeceğini ve havanın gün boyu parçalı çok bulutlu olacağını kaydetti.

En düşük hava sıcaklığının yarın 2 derece olacağını ifade eden Yıldırım, pazar günü yağışların yeniden başlayacağını, en düşük hava sıcaklığının ise 7 derece olacağını vurguladı.

Yıldırım, pazar günü kuvvetli rüzgarın da etkili olacağına dikkati çekerek, ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara ve soba zehirlenmelerine karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Mustafa Yıldırım, pazartesi günü de aralıklarla sağanak yağışın süreceğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber