Polis merkezindeki intiharda bir polis açığa alındı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2009 18:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avcılar Firuzköy Polis Merkezi'nde ayakkabı bağı ile asılı olarak bulunan Osman Aslı'nın ölümü ile ilgili soruşturmada bir polis memuru açığa alındı. M.G isimli polis memurunun olayın meydana geldiği gün nezarethane sorumlusu olarak görev yaptığı öğrenildi.

Askerlik görevini yaparken İstanbul'a izne gelen Osman Aslı, Avcılar bölgesinde görevli yunus ekipleri tarafından uçucu madde kullandığı için gözaltına alınarak Firuzköy Polis Merkezi'ne götürülmüştü. Avukat Bekleme salonuna alındığı belirtilen Aslı'nın, bir süre sonra botlarının bağı ile kendisini astığı belirlenmişti.

Olayın ardından Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 2 polis müfettiş polis merkezinde görevli 4 polisin ifadesini aldı. Polislerden 3 tanesi farklı odalarda olduğunu söyledi. Osman Aslı'yı yunus polislerinden teslim aldığı belirtilen M.G isimli polis memuru ise soruşturmanın devamında açığa alındı. Polis memurunun Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadesinin alındığı belirtildi.

Öte yandan, Aslı'nın arkadaşı olduğu belirtilen B.Ö isimli bayanın da ifadesinin alındığı ve soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber