Cenaze aracı kaza yaptı: 1 ölü, 6 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ocak 2010 07:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ereğli'ye bağlı Bulgurluk köyü yakınlarında, İzmir'den cenaze alıp Mardin'e götüren Seyhan ailesinin içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Araç sürücüsü Ali Seyhan hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Abit Türk idaresindeki 33 AY 253 plakalı kamyon Bulgurluk köyü yakınlarında arıza yaparak yol ortasında durdu. Bu kamyonu son anda fark eden 31 PU 431 plakalı kamyon sürücüsü Muharrem Duru'nun da aniden frene basmasının ardından arkadan gelmekte olan 35 NCK 26 plakalı Ali Seyhan idaresindeki minibüs önündeki kamyona arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Seyhan ailesinden araç sürücüsü Ali Seyhan (54) araçta sıkışarak feci şekilde can verdi. Kazada Emin Seyhan (46), Beşir Seyhan (47) ve Şükrü Seyhan (36) ise ağır yaralandı. Aynı aileden Nurullah Seyhan (26), Mehmet Seyhan (45) ve Aziz Seyhan (45) ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Yaralılar Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Seyhan ailesinin İzmir'den Mardin'e cenaze götürdükleri öğrenildi. Kanserden hayatını kaybeden Hacer Seyhan'ın acısı içinde bulunan Seyhan Ailesi, kazanın ardından hayatını kaybeden Ali Seyhan'ın acısıyla bir kez daha yıkıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber