Vali, korumasını zil çalıp çağırıyor

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 12 Ocak 2010 07:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın Valisi Coş, ilginç bir yöntemle korumalarını çağırıyor. Coş, yanından ayırmadığı uzaktan kumandaya basıyor, korumalardaki zil çalıyor. Sistemin çalışması için korumaların kapsama alanı içinde olması gerekiyor

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, korumalarını çağırmak için, yanından ayırmadığı uzaktan kumandalı elektrikli zil butonunu kullanıyor. Vali Coş, makamı dahil gittiği her yerde, katıldığı tören ve yaptığı ziyaretlerde yanından ayırmadığı zil butonuna bastığında, korumaları harekete geçiyor.

Coş, butona basınca, korumasının ceketinin iç cebinde bulunan zil çalıyor. Kapsama alanı içinde bulunmak zorunda olan korumalar, zil çaldığında hemen Coş'a doğru hareketleniyor ve talimatlarını yerine getiriyor.

Korumalarını çağırmak için bulduğu bu ilginç yöntem ile dikkat çeken Coş, bu sistemi en son Kuşadası'ndaki genç işadamlarının katıldığı bir toplantıda kullanırken görüntülendi. Ege Akdeniz Genç İşadamları Federasyonu (EGAFED) ile Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu'nun başkanları, tören boyunca meraklı gözlerle sehpanın üzerinde duran zil butonuna bakıp ne işe yaradığını çözmeye çalıştı.

Merak edildi

Kuşadası'ndaki EGAFED Genel Kurulu'nda da butonu önündeki sehpaya koyan Coş, basın mensuplarının görüntü almaya çalıştığını fark edince rahatsız oldu. Toplantıya ara verilmesinin ardından zil butonunu eline alan Coş, flaşlar patlayınca tepki gösterdi. Coş, butonu tekrar masaya bırakıp korumasının alması için talimat verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber