Gamze Öğretmen, 5'inci kattan atlayarak intihar etti

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 20 Ocak 2010 17:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde bir ilköğretim okulunda İngilizce öğretmenliği yapan 31 yaşındaki Gamze Ay, yaklaşık 1.5 yıl önce boşandığı eşinin evleneceğini öğrenince bunalıma girip 5'inci kattaki evin balkonundan atlayarak intihar etti.

Sakarya'da oturan Gamze Ay, yaklaşık 1.5 yıl önce bankada çalışan eşinden şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Daha sonra tayinini İnegöl'e isteyen Gamze Ay, Dumlupınar İlköğretim Okulu'nda İngilizce öğretmeni olarak çalışmaya başladı. Gamze Ay bir süre önce 5 yaşındaki kızının yanında kaldığı eski eşinin evleneceğini öğrenince bunalıma girdi.

Bunun üzerine Bursa'da oturan dayısı Üstün Öz, yeğenine moral vermek için İnegöl'e gelip yanında kalmaya başladı. Bugün öğle saatlerinde eşinin evlenmek için hazırlık yapmasını bir türlü kabul edemediğini söyleyen Gamze Ay, 5'inci kattaki evinin balkonuna çıktı. Gamze öğretmen kendisine yalvarıp son bir hamle ile yeleğinden tutan dayısının ellerinden kayıp beton zemine düştü. Ambulansla ağır yaralı olarak İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gamze Ay, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Acı haberi alan öğretmenin meslektaşları geldikleri hastanede gözyaşlarını tutamadı. Gamze Ay'ın cenazesinin yarın memleketi İzmir Bergama'da toprağa verileceği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber