Valilik karşısında intihar girişimi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2010 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da çöpten kağıt toplayarak geçindiğini ve 3 çocuğuna bakmakta zorlandığını belirten kişi, Valiliğin yanındaki 8 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Alınan bilgiye göre, bir vatandaşın Adana Valiliği yanındaki 8 katlı iş merkezinin çatısına çıktığı ve elinde bıçak bulunduğu ihbarı üzerine, polis ve CANKUR ekipleri olay yerine geldi.

Ekipler, Ayhan B'nin (46) atlama ihtimaline karşı hava yatağı açtı. Polisin, bu kişiyi ikna çalışmaları sonuç vermedi.

Maddi durumunun iyi olmadığını, valilikten yardım talebinde bulunduğunu ancak verilen sözlerin yerine getirilmediğini iddia eden Ayhan B, Vali İlhan Atış'ın gelmesini istedi.

Bu sırada Atış'ı korumakla görevli emniyet amiri Ali Uzun, olay yerine geldi. Damın köşesinde bacaklarını aşağı sarkıtmış halde duran Ayhan B'nin yanına çıkan Uzun, kendisine yardımcı olunacağını söyledi.

Bunun üzerine ikna olan Ayhan B, çatıdan inerek Ali Uzun ile Valiliğe gitti.

Ayhan B, çöpten kağıt toplayarak geçindiğini ve 3 çocuğuna bakmakta zorlandığını belirterek, ''Borcum nedeniyle evimin elektrik ve suyu kesildi. Yardım istediğim kapılar yüzüme kapandı. Bunalıma girdim. Evime gidemiyorum'' dedi.

Vali Yardımcısı İbrahim Avcı da Ayhan B. ile görüşerek, durumunu inceleyeceklerini Valilik olarak yapılması gerekenleri yapacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber