Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Şubat 2010 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, saat 12.30'da Kosova Cumhurbaşkanı Fatmir Sejdu ve beraberindeki heyeti kabul edecek. AK Parti (11:15), CHP (13:30)ve MHP (10:30) Meclis gruplarında son gelişmeler değerlendirilecek. TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Zafer Üskül, İsveç Uluslararası Kalkınma Ajansı Programı Sorumluları Jonathan Francis ve Maria Melbing'i saat 14:00'de kabul edecek.

Türkiye- Afganistan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven'in Afganistan Parlamentosu Heyeti onuruna TBMM Mermerli Salon'da vereceği öğle yemeğinin ardından, konuk heyet saat 14.00'de TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Murat Mercan ve Komisyon üyeleri ile Dışişleri Komisyonu Toplantı Salonu'nda görüşecek.

Saat 15:00'de başlayacak olan TBMM Genel Kurulu'nda Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) deniz unsurlarının, Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerdekigörev süresinin 1 yıl daha uzatılmasını öngören Başbakanlık Tezkeresi görüşülecek.- Tezkerenin görüşmelerinin ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer hakkında verilen gensoru önergesi ele alınacak.

TBMM Genel Sekreteri Ali Osman Koca saat 19:00'da Portekiz Parlementosu Genel Sekreter Yardımcısı Julıo Nabaıs ve beraberindeki heyet onuruna TBMM Mermerli Salon'da bir akşam yemeği verecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber